+36-30-992-7070
2045 Törökbálint, Tópark u. 3.

Bemutatkozás

Vállalkozásunk független pénzügyi közvetítőként finanszírozási termékek, azon belül is elsősorban lízing termékek értékesítésével, lízing tanácsadással és finanszírozási ügyletek lebonyolításával foglalkozik.

 

Amennyiben eszközbeszerzés előtt áll, legyen az akár tehergépjármű, pótkocsi vagy más termelő gép/berendezés, ami cége hatékony működését szolgálja, és az eszköz beszerzését külső forrás bevonásával, lízingfinanszírozás segítségével kívánja megvalósítani, jó helyen jár.

Sok éves lízing piacon szerzett szakmai tapasztalatunkat és széles körű lízing és egyéb finanszírozói kapcsolatainkat tudjuk az Ön rendelkezésére bocsátani, hogy vállalkozása számára megtalálja a legmegfelelőbb megoldást.

Kínálatunkban több lízingcég termékei közül válogathat.

Különböző lízing és hitel konstrukcióink a vállalati eszközberuházások széles körére nyújtanak megoldást:

- haszongépjárművek (tehergépjármű, pótkocsi)
- logisztikai, árumozgató eszközök (targoncák, daruk stb.)
- építőipari gépek
- termelő gépek, berendezések, gépsorok (fém-, fa-, műanyagipari gépek és egyéb gazdasági ágazatban használt termelőeszközök)
- mezőgazdasági gépek
TÁMOGATÁSOS ESZKÖZBESZERZÉSEK FINANSZÍROZÁSA
- IT eszközök
- orvosi eszközök
- stb.

 

Cégünk a lízingfinanszírozási termékek mellett - és ahhoz szorosan kapcsolódva - széles körű biztosítási palettát is kínál az Ön részére. Ajánlataink között Casco, Vagyon-, KGFB, CMR és egyéb, árufuvarozáshoz kapcsolódó felelősség ill. speciális biztosítási termékek szerepelnek.

Cégünk járatos továbbá egyéb banki finanszírozásban, - és itt vállalati hiteltermékekről beszélünk -, ebben a témában tanácsadással, hitelügyintézéssel állunk Ügyfeleink rendelkezésére és megoldási javaslatokat kínálunk a faktoring finanszírozás területén is.

 

KIZÁRÓLAG CÉGEK, EGYÉNI VÁLALKOZÁSOK, EGYÉB GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK FINANSZÍROZÁSÁVAL FOGLALKOZUNK!

Kérem böngésszen oldalunkon és ha úgy gondolja, segíthetünk, forduljon hozzánk bizalommal!